Jaarlijks verlof van 25 november tot en met 12 december.

Keuken

Op het menu prijken klassieke Franse gerechten, bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Denk aan de signatuur gerechten: steak tartare, entrecôte, garnaalkroketten, zeetong, vol au vent… Deze worden zorgvuldig en met passie bereid door befaamde chef Christophe Van den Berghe.

KWALITEIT WIJNEN

In de geest van de Franse gastronomie hebben we zorgvuldig een assortiment samengesteld dat de rijke tradities en verfijnde smaken van Frankrijk en andere wijnlanden belichaamt.

Onze wijnkaart is een eerbetoon aan de diverse wijnstreken van Frankrijk, die bekend staan om hun uitmuntendheid en karakter.

COCKTAILS

Naast onze uitgebreide wijnselectie nodigen we jullie uit om te genieten van onze cocktails, geïnspireerd op de levendige cocktailcultuur van Parijs. Laat onze getalenteerde barman u verrassen met verfijnde creaties zoals onze Espresso Martini.