Extra open op woensdag 1 mei en op donderdag 9 mei

Ceci n’est pas un café,
maar een totaalconcept
op een toplocatie in Knokke.

In het bruisende Knokke bevindt zich een pareltje van een restaurant met een authentieke Parijse sfeer. Deze familiezaak wordt gerund door een gepassioneerd echtpaar dat hun liefde voor de Franse keuken en gastvrijheid met hun gasten deelt. Het bekende restaurant straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de sfeervolle inrichting en de typische kledij. Café de Paris is de ideale plaats om te genieten met je geliefde, familie of vrienden.

Zin in een uitdagende job
en om deel uit te maken
van ons topteam?

Openstaande vacatures.

Extra’s/ flexi’s en studenten

Zin om een centje bij te verdienen? Kom ons team versterken in de weekends en vakanties. Wij kunnen zowel in de zaal als in de keuken extra hulp gebruiken.

Keukenhulp

Steek jij graag je handen uit de mouwen om in de keuken te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als keukenhulp maak jij deel uit van ons enthousiaste keukenteam en ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen kant in de keuken. Je helpt bij het voorbereiden en dresseren van gerechten en bij het opkuisen van de keuken. Wij bieden jouw een leuke werkomgeving, toffe collega’s en een mooi loon.

Zaalmedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker die ons zaalteam komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten, opnemen van bestellingen, serveren van gerechten en drank en het creëren van een aangename sfeer. Je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat onze gasten een geweldige ervaring hebben. Wij bieden jouw een leuke werkomgeving, toffe collega’s en een mooi loon.

Solliciteer hier

Deel uitmaken van ons team?Solliciteer hier.